dijous, 1 de març del 2007

Ja hem tornat de colònies!!!

Hola de nou! Han estat tres dies molt intensos per les Planes de Son, on hem gaudit d'un entorn fantàstic i d'unes activitats molt motivadores. Els monitors ens van explicar moltes coses sobre la muntanya, els animals, les estrelles, etc. Ens han atès molt bé i l'alberg mereix la pena visitar-lo una altra vegada. Vam donar de menjar a una geneta, una guineu, tres cabirols i ens van presentar a una fagina. També vam fer una batalleta de boles de neu i vam seguir els rastres d'esquirols, talpons, daïnes, cavalls i molts d'altres animals. Vam entrar al planetari del centre i vam conèixer a Pegàs, Andròmeda i Cassiopeia dins d'un viatge al.lucinant pels estels. A més ens van despertar els cinc sentits amb l'activitat d'un bosc de sensacions. Bé, si voleu veure'ns en acció podeu veure unes quantes fotos. Fins aviat!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ELI FAUQUER. Hola a tots! pues si, com be ja posa al blog, han estat tres dies intensos, interessants i molt gratificants pels adults que hem acompanyat als petits. Els nens i nenes s'han portat de cine, correctes, i han dormit com a angelets. Des de la meva vessant com acompanyant una experiència plena de emocions i sensacions, vull des d'aquí donar les gràcies a tots els nens. I fins la propera que ho puguin experimentar altres mares.

Anònim ha dit...

ei hola a tots! enorabona per ser els primers nens i nenes que aneu a pasar 2 nits seguides fora de casa espero que l'experiència hagui segut molt gratifican tan per vosaltres com para els mestres i acompanyants molt petons a tots.Com ja ens ha informat la Eli de que us vau portar molt be res mes a dir espero que els anys proxims es pugui repetir.una mare de p5

Anònim ha dit...

Hola soc Anna Segarra en primer lloc voldria donar les gracies als nens/es per fer-nos l´estada tan facil, per que la veritat es que sembla que al pujar a l´autobus es convertiren en adults fins que varen tornar a baixar de l´autobus, al arribar a casa ja va ser una altra cosa.
Els nens s´ho van pasar molt bé i crec que tot això ja ho tenen per davant.