dilluns, 25 de juny del 2007

Que passeu un bon estiu!!!


Després de tot un curs ple d'activitats, projectes, fitxes i d'altres treballs, arriba l'estiu i toca anar a la piscina, a la platja, sortir a la fresca i perquè no, ajudar a la mare i al pare pel que convingui. Tant els saltamartins com les sargantanes han evolucionat molt i els mestres estan satisfets pel nivell adquirit i per les vivències que tots junts hem viscut. Ha estat un curs fructífer i intens, amb molta il.lusió per la feina ben feta i pels resultats. També cal esmentar que han arribat a la fi del cicle d'educació infantil i això muda molt! Al setembre passaran a l'edifici dels "grans"!!! i esperem que treballeu tant com ho heu fet a l'edifici dels "petits".
Ara bé, no sols per descansar està l'estiu; recordeu que per no quedar-nos adormidets, podeu llegir algun conte, escriure alguna coseta que us passi pel cap, fer algun dibuix per decorar l'habitació,conectar-vos a la intraweb del cole i fer les diferents activitats, entre moltes altres coses.
Així que ja sabeu, a fer cas a la mare i al pare, descanseu, però trobeu alguna estoneta per treballar i avançar en el nostre procés d'aprenentatge, d'acord?
Ah!!! i també podeu escriure algún comentari al nostre bloc! No us oblideu de nosaltres, que nosaltres no ho farem!!!

Els mestres de P 5.